СЪБИТИЯ

Свободен международен онлайн уебинар с Геновева Георгиева

Най-често допусканите погрешки при снемането на случая.

25 юли от 18,00 – 20,00ч.

Това, което винаги ме е вълнувало най-много в хомеопатията е изкуството при снемане на случая.
Ще видите много интересен случай на пациентка, която лекувам от 2 години.
Говореше за пари, семейство, проблеми със съпруга, детето, много неспокойна е – прилича на четвърти ред и за това й бях изписвала Kali-ars, Kali-c, но без особен резултат.
Междувременно се е лекувала с психотерапия, ТЕС терапия дълго време, но без особен успех.
Преди 2 месеца снех случая отново, когато беше в остро състояние и случаят най-после светна и всичко пасна по изумителен начин.
Беше случай с много уловки и подводни камъни.
Тя имаше измръзване на пръстите и силно безпокойство. След последното лекарство, това измръзване изчезна, но това, което ме порази най-много беше излъчването й. Тя за пръв път не се въртеше и не ми изстрелваше по 100 думи в минута, а говореше спокойно. Съответно острото състояние й беше минало – ангина и температура. За пръв път ми каза: Това лекарство работи. Спокойна съм, нямам проблеми. Имайки енергията и увереността в себе си, си реши основния проблем с парите сама, без да очаква помощ от вън и т.н. още ред интересни неща се случиха с нея.
От един видео – случай може да се научи толкова, колкото от един семинар с теория не може да се научи.
Ще се радвам да го споделя с вас, за да не допускате тези погрешки!
Повече за събитието можете да видите в тази фейсбук група: https://www.facebook.com/groups/193927897609537/ или в сайта:
www.homeopathyvoice.com
За кого е подходящ уебинара?
За всички, които са завършили основното си обучение по хомеопатия и искат да се научат добре да снемат случаите си.
Моля, желаещите да изпратят имейл тук, за да им се изпрати линк за регистрация. Нека да е до вторник, 24 юли.

За лектора:
Геновева Георгиева завършва двугодишен курс по хомеопатия към ХО. Междувременно завършва 2-годишно обучение по медицина към НСА. След това, през 2010 завършва две годишен видео-курс по системата на усещанията на Д-р Раджан Шанкаран. Посещавала е много семинари на европейски и индийски лектори в страната, Лондон, Мюнхен, Гърция, Румъния. През 2011 г., вдъхновена от резултатите в практиката си, написва първата си книга: „Новият метод на усещането в хомеопатията“. Красив метод, който отвори възможностите на хомеопатията до неочаквани дълбини. От 2013 до 2018 г. се обучава в Академията за напреднали хомеопати ‘the other song’ в Мумбай. Организира семинари и курсове с Д-р Шанкаран и лекторите от академията. През 2015 г. организира първия в историята на академията „the other song“ двуседмичен курс с Д-р Шанкаран и още 5 лектори в България.
През 2017 г. написва книгата „Синергията, иновация в хомеопатията“.
Днес комбинира метода на усещането и синергията с метода на Михал Якир, вплита в хомеопатичното интервю ТЕС, пренареждане на матрицата, регресия, хипноза, медитация, рисуване. През 2011 започва да преподава метода на усещането, а от 2016 води 3-годишен онлайн курс за завършили „Красотата на синергията“. От 2019 г. води и курс за начинаещи. Известна е с ентусиазма и нестандартното си мислене.

Очаквам отговора ви с нетърпение на имейл: homeopathyvoice7@abv.bg с нетърпение!

Геновева Георгиева