Събития

 

 

 

Онлайн-курс по хомеопатия „Красотата на синергията“

Растително царство – 9 модул
26-27 януари от 9,30 до 17,00 ч.

Програма:

1.Подклас Hamamelididae и Dillenididae – теория и случаи на видео.  Значение на първите 10 минути от снемането на случая, център на случая (гореща точка), сигурни симптоми(котва), поглед отгоре  (означава да видим основната конструкция, скелето, което държи цялата „къща“), второстепенни симптоми, случайна и структурирана реперторизация, бай-паси, нива и т.н. – Геновева Георгиева.

Лектор: Геновева Георгиева – преподавател в Homepathyvoice school
2.Остри  гастритни случаи решени на база ММ и реперториум.
ММ на Бьорике, как да учим Материя Медика успешно като цяло?
Какви въпроси се задават, какво трябва да наблюдаваме в един случай? Оценяване центъра на случая. Как да изучаваме реперториума, как и кои рубрики да изберем, за да решим случая успешно?
Д-р Алпеш Оза – преподавател в Академията за напреднали хомеопати „the other song“

Такса: 160 лв.
При плащане до 15 януари: 100 лв.
Сметка в лева:
Банкова сметка в лева:
IBAN BG57CECB979010F6375700 BIC CECBBGSF
ЦКБ (Централна кооперативна банка).
Геновева Костова Георгиева
Основание за плащане: курс

Моля, изпратете потвърждение и приложено плащане
на имейл homeopathyvoice@abv.bg
Благодаря.
За контакти:
www.homeopathyvoice.eu
Тел: 0889 919889

Най-ценното в този курс са случаите на живо и на видео, в които за разлика от съкратената версия в книгите са в цял вид с цел освен да научите основите, да придобиете умения да наблюдавате и оценявате първични, вторични, третични симптоми, център на случая, диференциални диагнози и т.н.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

 
 
 
 

 

Здравейте приятели на хомеопатията,

Заповядайте на 7- я модул от курса МЕТОДЪТ НА УСЕЩАНЕТО И СИНЕРГИЯТА на  28-29 ЮЛИ, 2018.

ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ИСКАТ ДА ПРИСЪСТВАТ И НА ЖИВО, ТАКА ЧЕ ЗАПОВЯДАЙТЕ В ОФИСА НА  СДРУЖЕНИЕ „ГЛАСЪТ НА ХОМЕОПАТИЯТА“ НА  АДРЕС: СОФИЯ, ул. ”Веслец” 18, ет.3, ап.3.

Офисът побира  10 човека, но моля да ни известявате навреме за намеренията си, за да предвидим друга зала, ако има нужда. Можете да присъствате и на отделни модули, както и да наваксате, ако сте изпуснали някоr от тях.

ТЕМИ:

1.Лантаниди, случаи на Д-р Суджит Чатърджи.
Как да разпознаем успешно пациентът от 7 ред в кабинета си? Централна тема на реда, основна тема на всяка колона, ММ на основните и по-малки лекарства в реда. Случаи на видео, диференциална диагноза между лекарствата от реда.
2. Остри и хронични невербални случаи – Д-р Алпеш Оза (Преподавател в Академията ‘the other song’- Мумбай, eдин от най-добрите хомеопати в света работещ с остри, невербални случаи и реперториум).
3. Случаи на видео с подробно изясняване смисъла на всеки един въпрос с цел успешно овладяване техниката на снемане на случая: значение на първите 10 минути от снемането на случая, център на случая(гореща точка), сигурни симптоми(котва), поглед отгоре (означава да видим основната конструкция, скелето, което държи цялата „къща“), второстепенни симптоми, случайна и структурирана реперторизация, бай-паси, нива и т.н. – Геновева Георгиева.

Продължителност – 10,00 – 18,00 ч.Такса: 100 лв. ПРИ ПЛАЩАНЕ ДО 10 юли
След 10 юли – 160 лв.Банкова сметка в лева:
IBAN BG57CECB979010F6375700 BIC CECBBGSF
ЦКБ (Централна кооперативна банка).
Геновева Костова Георгиева
Основание за плащане: курсМоля, изпратете потвърждение и приложено плащане
на имейл homeopathyvoice@abv.bg
Благодаря.

Най-ценното в този курс са случаите на живо и на видео, в които за разлика от съкратената версия в книгите са в цял вид с цел освен да научите основите,  да придобиете майсторството да извличате основното, да научите кои са второстепенни и третостепенни симптоми, да развиете периферно зрение. Да научите тънките разлики между царствата и подцарствата, както и как да водите успешно проследяванията си. 

Очакваме отговора ви с нетърпение!

Най-топли поздрави

Сдружение ‘Гласът на хомеопатията’
www.homeopathyvoice.eu
homeopathyvoice@abv.bg
https://www.facebook.com/groups/744499532294900/
+359 889 919 889

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

СДРУЖЕНИЕ ГЛАСЪТ НА ХОМЕОПАТИЯТА ВИ КАНИ НА

СЕМИНАР С Д-Р ГАДЖАНАН ДАНИПКАР

22-24 юни, София, Парк-хотел Витошa

ИЗКУСТВОТО НА ОСТРИТЕ И ПАТОЛОГИЧНИ СЛУЧАИ

 

 

Скъпи колеги, с голяма радост ви каним на семинар с Д-р Гаджанан Данипкар, който е най-добрият хомеопат в света работещ с сферата на острите и изострени патологични случаи. Известен е със способността си да решава случаи на базата на невербална комуникация  бързо и успешно. Използва основно знанията си от школата на Д-р Фарук Мастер, Д-р Сунирмал Саркар и Д-р Раджан Шанкаран. 

Теми:

Първи ден:

Остри случаи при деца. Различни подходи при снемане и управление на случаите. Невербални случаи. Проследяване, предизвикателни реакции, потенции.

Втори ден:

1.Кашлици, температурни състояния, астма, алергии и др.;

Трети ден:

  1. Ролята на саркодите при третирането на хронични болести (миома, кисти, окосмяване, тиреоидит на хашимото и др.);
  2. Лечение на опорно-двигателния апарат (лумбаго, ишиас, ревматизъм, шипове, артрити, коксартроза, гонартроза и др.).

Д-р Гаджанан Данипкар практикува хомеопатия от 23 години.

Той е консултант и преподавател в Международната академия за напреднали хомеопати „the other song“ в Мумбай, Индия. Известен е в много държави като Португалия, Сърбия и има много последователи от Румъния, Япония и други страни.

Изказвания на участници в курса на Академията за напреднали хомеопати ‘the other song’:

„Невероятен хомеопат, преподавател и човек. Един вълшебник в областта на острите състояния. Научих много от него по време на мастърския клас в Индия. Радвам се, че ще имам възможността отново да се срещна с него.“

Димитрина Карпузова ,ХО

„Невероятен е, направо реже“.

Галина Боткова, Хомеохелп

„Бяхме в клиниката му в Мумбай и направо ни изуми. С две асистентки беше и пациентите се тълпяха един след друг. В кабинета имаше по 3-ма пациента наведнъж, а навън чакаха още поне 20. Той говори с пациента – предписва. В същото време си разменят по две думи с асистентката и второто предписание е готово. Пациентът е успешен и идва ред на следващия. Не е само усещането, а е клиничен подход и много остър поглед. Невероятно!“

Геновева Петкова, Едикта

 

АКАДЕМИЧНИ ДЕЙНОСТИ:

  1. Представени статии на НАЦИОНАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ХОМЕОПАТИЯ в БУБНЕШВАР, ОРИЗА относно „Изследване на хищните растения и хомеопатичното им разбиране“.
  2. Провежда семинари за студенти в РАЗЛИЧНИ МЕДИЦИНСКИ КОЛЕЖИ В РАЗЛИЧНИ РАЙОНИ НА СТРАНАТА (ПАНДЖАБ / САНГЛИ / МИРАЖ / OРИСА / ГУДЖАРАТ / ЧЕНАЙ / MAДУРАЙ / ГOA / ПЮНE).
  3. Провежда редовни лекции, изясняващи неговия метод на студенти и хомеопати в клиниката му Тане.
  4. Негови случаи са публикувани в различни хомеопатични списания като NJH & SIMILITUDE и в книгата „Вникване в растенията“ – 3 част на Д-р Раджан Шанкаран.
  5. НАСКОРО ПУБЛИКУВА НОВА КНИГА „ПОБЕЖДАВАНЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА С ХОМЕОПАТИЯ“.
  6. ИЗНАСЯЛ Е СЕМИНАРИ НА ТЕМА БЛОКАЖИТЕ ПРИ ХРОНИЧНИ БОЛЕСТИ В ГОА, ПЮНЕ, МУМБАЙ.
  7. ПОДХОД И ИЗПОЛЗВАНЕ НА НОЗОДИ И САРКОДИ ЗА ЕФЕКТИВНИ РЕЗУЛТАТИ.

 Той е известен със своя уникален стил на снемане на случая, анализ на случаите и ясен начин на обяснение, който е добре оценен от неговите ученици.

Акцентът в  работата му са педиатричните случаи, тяхното овладяване и особено ОСТРИ СЛУЧАИ, ПАТОЛОГИЧНИ СЛУЧАИ И ОБОСТРЕНИ ХРОНИЧНИ СЛУЧАИ. Родителското образование и консултиране са част от подхода му. Те са добре приети от пациентите му и това е довело до значителен успех в лечението на повтарящи се инфекции в педиатричната възрастова група с хомеопатия.

Такси:

  До 15 АПРИЛ След 30 март
Завършили 400 лв. 550 лв.
Учащи 350 лв. 500 лв.
Групи от над 20 човека учащи 300 лв. 500 лв.
Групи от над 20 човека завършили 350 лв. 550 лв.
За Групи от над 20 човека за учащи в Онлайн училище ‘Homeopathyvoice’ 300 лв. 500 лв.

 

Възможност за плащане на 2 вноски за завършили :

175 лв. до 30 март

175 лв. до 30 април

Възможност за плащане на 2 вноски за учащи:

150 лв. до 30 март

150 лв. до 30 април

Възможност за плащане на 2 вноски за учащи в Онлайн училище ‘Homeopathyvoice’:                                                    

150 лв. до 30 март

150 лв. до 30 април

  

СМЕТКА в ЛЕВА:

Пощенска банка, София: BG16BPBI79421020714502

Bic code: BPBIBGSF

Основание за плащане: Дарение за Homeopathyvoice Association

Геновева Костова Георгиева

Моля, след като платите таксата, изпратете потвърждаващ имейл на homeopathyvoice7@abv.bg с платежно нареждане. Също така, в платежното нареждане, упоменете името на участника в семинара.

Благодаря!

Парк хотел Витоша се намира до Лесотехническия университет.

 Организатори: Сдружение „Гласът на хомеoпатията“

Международна академия за напреднали хомеопати ‘the other song’

Телефон за контакт: 0889919889

 

 

СДРУЖЕНИЕ ‘ГЛАСЪТ НА ХОМЕОПАТИЯТА’ ВИ КАНИ НА СЕМИНАР С Д-Р ГАДЖАНАН ДАНИПКАР 20-22 юли, София, Парк-хотел ‘Витошa’ ИЗКУСТВОТО НА ОСТРИТЕ И ПАТОЛОГИЧНИ СЛУЧАИ   С голяма радост ви каним на семинар с Д-р Гаджанан Данипкар, който е най-добрият хомеопат в света работещ с сферата на острите и изострени патологични случаи.…
Част от онлайн курс „Красотата на синергията“ 15-16 декември, 2018 Подклас Магнолиидае Род Нимфеалес     КУРСЪТ ЩЕ Е СЪС СПЕЦИАЛНОТО УЧАСТИЕ НА  Д-Р АЛПЕШ ОЗА,  КОЙТО ЩЕ ПРЕПОДАВА ОСТРИ СЛУЧАИ. Прилагаме по-пълна програма за оставащите 5 модула от курса. За ново присъединилите се можем да предоставим видеа от предните…
Невероятно!!! ЖИВАТА ЛЕГЕНДА Д-Р РАДЖАН ШАНКАРАН СЕ ЗАВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВЪЛНУВАЩ СЕМИНАР 20-22 ОКТОМВРИ, СОФИЯ СПА Хотел “Царско село” Каним ви на семинар с обичания от много от нас нежен, дълбок по душа и с тънко чувство за хумор Д-р Раджан Шанкаран. Той е много заземен и отдава много…
ХОМЕОПАТИЧЕН СЕМИНАР МЕТОДЪТ НА УСЕЩАНЕТО И СИНЕРГИЯТА 16 СЕПТЕМВРИ – ВАРНА „Уелнес център”, ул.”Македония” 82-84 (До Руското консулство) Лектор: Геновева Георгиева   Здравейте колеги, Каня ви на пресеминар от обучението ми в Мюнхен през май. Случаите са невероятно интересни и дълбоки. Ще се радвам да мога да споделя ценна информация…
Първи ден: 1.Органон на лечебното изкуство; 2.Остри лекарства и случаи – случаи на Д-р Шанкаран 3. Семейство Loganiaceae – Ignacia, Gelsemium, Nux-vomica, Strychninum, Brucea… Втори ден: 1. Миазмите – произход и приложение; 2. Философия на снемането на случая – анализ на случая в кутии 3. Реперторизация – превръщане думи на…
Здравейте на всички,поради големия интерес решихме да направим онлайн-версия на семинара. ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ОНЛАЙН СЕМИНАР С Д-Р СУДЖИТ ЧАТЪРДЖИ 12-13 август Теми: Ракови случаи Патологични случаи Органни лекарства Философия на снемането на случая Дългосрочно водене на случаи Редки лекарства Можете да гледате семинара до два месеца след обявената дата. Ще получите…
  СДРУЖЕНИЕ ‘ГЛАСЪТ НА ХОМЕОПАТИЯТА’ ВИ КАНИ НА СЕМИНАР С Д-Р ГАДЖАНАН ДАНИПКАР 22-24 юни, София, Парк-хотел ‘Витошa’ ИЗКУСТВОТО НА ОСТРИТЕ И ПАТОЛОГИЧНИ СЛУЧАИ     Скъпи колеги, с голяма радост ви каним на семинар с Д-р Гаджанан Данипкар, който е най-добрият хомеопат в света работещ с сферата на острите…
 
 

  СЪЗВЕЗДИЕ ОТ ТАЛАНТЛИВИ ХОМЕОПАТИ ДАЛИ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ВЪЛШЕБСТВОТО НАРЕЧЕНО „ХОМЕОПАТИЯ“.

dss Untitled Untitled1 Untitled12
ss sssada sds aaa

 

 

 

При отказ от участие сумата се връща като 100 остават за организаторите с цел покриване на банкови, счетоводни и др.разходи.

Такса не се връща, ако заявката за това е от 30 до 90 дни преди началото на събитието.

ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ЩЕ ПОЛУЧАТ ПОИМЕННА ДИПЛОМА ЗА ЗАВЪРШЕН ЕДНОГОДИШЕН КУРС ПО ХОМЕОПАТИЯ – „СРЯДА С РАДЖАН”.

Moля, сумата да бъде преведена на две места в съответните банкови сметки:


1. Банкова сметка в евро: BG25BPBI79421420714501 BIC CODE: BPBIBGSF Eurobank/Postbank – Sofia – Bulgaria
Reason for payment – Donation for Homeopthyvoice Association
Геновева Костова Георгиева

2. Банкова сметка в евро: CITI BANK N.A. NEW YORK (SWIFT Code : CITIUS33XXX) For the credit of Vijaya Bank Account Number 36048639 (SWIFT Code : VIJBINBBRFM) For further credit to Account Number 951300301000103 of HOMOEOPATHIC MEDICAL


Или на адрес“ул. „Веслец“18, ет.3,ап.3.Тел:0889919889


Разходите са за сметка на участника.

Вижте цялата програма на курса.