Д-р Гаджанан Данипкар

СДРУЖЕНИЕ ‘ГЛАСЪТ НА ХОМЕОПАТИЯТА’ ВИ КАНИ НА
СЕМИНАР С Д-Р ГАДЖАНАН ДАНИПКАР
20-22 юли, София, Парк-хотел ‘Витошa’
ИЗКУСТВОТО НА ОСТРИТЕ И ПАТОЛОГИЧНИ СЛУЧАИ

 

С голяма радост ви каним на семинар с Д-р Гаджанан Данипкар, който е най-добрият хомеопат в света работещ с сферата на острите и изострени патологични случаи. Известен е със способността си да решава случаи на базата на невербална комуникация бързо и успешно. Използва основно знанията си от школата на Д-р Фарук Мастер, Д-р Сунирмал Саркар и Д-р Раджан Шанкаран.

Теми:
Първи ден:
Остри случаи при деца. Различни подходи при снемане и управление на случаите. Невербални случаи. Проследяване, предизвикателни реакции, потенции.
Втори ден:
Кашлици, температурни състояния, астма, алергии и др.;
Трети ден:
1. Ролята на саркодите при третирането на хронични болести (миома, кисти, окосмяване, тиреоидит на Хашимото и др.);
2. Лечение на опорно-двигателния апарат (лумбаго, ишиас, ревматизъм, шипове, артрити, коксартроза, гонартроза и др.).

Д-р Гаджанан Данипкар практикува хомеопатия от 23 години.
Той е консултант и преподавател в Международната академия за напреднали хомеопати „the other song“ в Мумбай, Индия. Известен е в много държави като Португалия, Сърбия и има много последователи от Румъния, Япония и други страни.

АКАДЕМИЧНИ ДЕЙНОСТИ:
1. Представени статии на НАЦИОНАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ХОМЕОПАТИЯ в БУБНЕШВАР, ОРИЗА относно „Изследване на хищните растения и хомеопатичното им разбиране“.
2. Провежда семинари за студенти в РАЗЛИЧНИ МЕДИЦИНСКИ КОЛЕЖИ В РАЗЛИЧНИ РАЙОНИ НА СТРАНАТА (ПАНДЖАБ / САНГЛИ / МИРАЖ / OРИСА / ГУДЖАРАТ / ЧЕНАЙ / MAДУРАЙ / ГOA / ПЮНE).
3. Провежда редовни лекции, изясняващи неговия метод на студенти и хомеопати в клиниката му Тане.
4. Негови случаи са публикувани в различни хомеопатични списания като NJH & SIMILITUDE и в книгата „Вникване в растенията“ – 3 част на Д-р Раджан Шанкаран.
5. НАСКОРО ПУБЛИКУВА НОВА КНИГА „ПОБЕЖДАВАНЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА С ХОМЕОПАТИЯ“.
6. ИЗНАСЯЛ Е СЕМИНАРИ НА ТЕМА БЛОКАЖИТЕ ПРИ ХРОНИЧНИ БОЛЕСТИ В ГОА, ПЮНЕ, МУМБАЙ.
7. ПОДХОД И ИЗПОЛЗВАНЕ НА НОЗОДИ И САРКОДИ ЗА ЕФЕКТИВНИ РЕЗУЛТАТИ.

Той е известен със своя уникален стил на снемане на случая, анализ на случаите и ясен начин на обяснение, който е добре оценен от неговите ученици.
Акцентът в работата му са педиатричните случаи, тяхното овладяване и особено ОСТРИ СЛУЧАИ, ПАТОЛОГИЧНИ СЛУЧАИ И ОБОСТРЕНИ ХРОНИЧНИ СЛУЧАИ. Родителското образование и консултиране са част от подхода му. Те са добре приети от пациентите му и това е довело до значителен успех в лечението на повтарящи се инфекции в педиатричната възрастова група с хомеопатия.

Такси:
300 ЛВ. ЗА УЧАЩИ
350 ЛВ. ЗА ЗАВЪРШИЛИ

СМЕТКА в ЛЕВА:
Пощенска банка, София: BG16BPBI79421020714502
Bic code: BPBIBGSF
Основание за плащане: Дарение за Сдружение „Гласът на хомеопатията“
МОЛ: Геновева Костова Георгиева

Моля, след като платите таксата, изпратете потвърждаващ имейл на homeopathyvoice7@abv.bg с платежно нареждане. Също така, в платежното нареждане, упоменете името на участника в семинара.
Благодаря!

Парк хотел ‘Витоша’ се намира до Лесотехническия университет.

Организатори: Сдружение „Гласът на хомеoпатията“
Международна академия за напреднали хомеопати ‘the other song’

Телефон за контакт: 0889919889

Сдружение ‘Гласът на хомеопатията’
www.homeopathyvoice.eu
homeopathyvoice@abv.bg
https://www.facebook.com/groups/744499532294900/
+359 889 919 889

  

 

Местата за курса в Мумбай се запълват. Побързйте!

Както разбрахте, ни направиха много щедра отстъпка – от 750 на 600 долара.


Курсът е 12 дни и в таксата са включени обяд и кафе-паузи.
Програмата е: от 9,00 – 17,00 лекции с 1 час обедна почивка и 2 паузи от по 30 мин. 


Обучението включва основно видео-случаи снети в момента и това е най-ценното, защото така ви се разчупват калъпите и виждате, че например не е задължително Nat-m да е слаб и сух и тъжен, може да е пълен и весел, но като свалите маската – се подава истинската картина или пък има физическа патология и няма любовни разочарования, но пак е Nat-m и пак работи перфектно.
Също така ще научите нови растителни семейства от прекрасния Динеш, който неуморно работи в тази насока. Ще разберете тайната на успеха при остри случаи с най-добрия лектор в света в тази област – Гаджанан Данипкар. Ще доразберете метода на осемте кутии с Раджан Шанкаран. Ще влезете по-дълбоко в третирането на ракови случаи със Суджит Чатърджи. Ще разберете повече за системата на Михал Якир и психиатричните случаи с Махеш Ганди. И не на последно място ще разберете как да лекувате без хомеопатично лекарство с Джайеш Шах. Той е изучил методи които комбинира с метода на усещането и лекува само с разговор. Показвал е случай на момче с тежка патология, лекувано 5 години с ежедневни дози тежки лекарства и след първата сесия още момчето имаше напредък и накрая изхвърли всички лекарства и беше напълно здраво. Няма друго място на света, в което можете да видите такова майсторство и то на такава ниска цена.


Общ разход за пътуването:

650 € билет в двете посоки
500 € курс
300 €
квартира
Общо: 1
450 €

 

Това са приблизителни цени към момента, но след 15 декември ще скочат и е желателно да се възползваме още сега!


Джобни: 300 € са достатъчни. Там цените са като тук, дори храната е по-евтина.


Апартаментите  на академията вече са заети, но в близост има квартири. В случай, че побързате със записването – те могат да се наемат на ниски цени.

 

Цената на рикшата е 4 лв. на ден. На летището ще ни посрещне такси – приятел от Академията. Аз имам рупии и ще платя. Няма нужда от ваксини. В Академията е чисто, както и в ресторанта близо до нея. Няма маймуни, които да ти крадат нещата и не е опасно да се разхождаш сам вечер. Правила съм го много пъти. Хората са приятелски настроени.
Тръгването е на 3 февруари и връщане на 18-ти. Един ден ще имаме почивка и ще разгледаме забележителностите на Мумбай. 

Ако не сте на 100% добре с английския, не се притеснявайте, аз също изпускам по някоя дума.

Ще имате записки от всички лекции, така че ще можете да си ги прегледате, пък и можете да спрете лектора и да попитате.  Аз ще ги предупредя да говорят бавно.

Ще се върнете обогатени, по-уверени и по-наясно с основните аспекти в хомеопатията, както и с новостите в нея. Ще бъдете няколко крачки напред за кратко време. Това е място, което всеки трябва да посети!

 

За повече информация:

https://www.facebook.com/events/1427634050663163/

 

Или в сайта: www.homeopathyvoice.eu – където има информация за всички лектори.

 

Скоро очаквайте повече за програмата на курса.