Курс в Мумбай

 

 

Местата за курса в Мумбай се запълват. Побързйте!

Както разбрахте, ни направиха много щедра отстъпка – от 750 на 600 долара.


Курсът е 12 дни и в таксата са включени обяд и кафе-паузи.
Програмата е: от 9,00 – 17,00 лекции с 1 час обедна почивка и 2 паузи от по 30 мин. 


Обучението включва основно видео-случаи снети в момента и това е най-ценното, защото така ви се разчупват калъпите и виждате, че например не е задължително Nat-m да е слаб и сух и тъжен, може да е пълен и весел, но като свалите маската – се подава истинската картина или пък има физическа патология и няма любовни разочарования, но пак е Nat-m и пак работи перфектно.
Също така ще научите нови растителни семейства от прекрасния Динеш, който неуморно работи в тази насока. Ще разберете тайната на успеха при остри случаи с най-добрия лектор в света в тази област – Гаджанан Данипкар. Ще доразберете метода на осемте кутии с Раджан Шанкаран. Ще влезете по-дълбоко в третирането на ракови случаи със Суджит Чатърджи. Ще разберете повече за системата на Михал Якир и психиатричните случаи с Махеш Ганди. И не на последно място ще разберете как да лекувате без хомеопатично лекарство с Джайеш Шах. Той е изучил методи които комбинира с метода на усещането и лекува само с разговор. Показвал е случай на момче с тежка патология, лекувано 5 години с ежедневни дози тежки лекарства и след първата сесия още момчето имаше напредък и накрая изхвърли всички лекарства и беше напълно здраво. Няма друго място на света, в което можете да видите такова майсторство и то на такава ниска цена.


Общ разход за пътуването:

650 € билет в двете посоки
500 € курс
300 €
квартира
Общо: 1
450 €

 

Това са приблизителни цени към момента, но след 15 декември ще скочат и е желателно да се възползваме още сега!


Джобни: 300 € са достатъчни. Там цените са като тук, дори храната е по-евтина.


Апартаментите  на академията вече са заети, но в близост има квартири. В случай, че побързате със записването – те могат да се наемат на ниски цени.

 

Цената на рикшата е 4 лв. на ден. На летището ще ни посрещне такси – приятел от Академията. Аз имам рупии и ще платя. Няма нужда от ваксини. В Академията е чисто, както и в ресторанта близо до нея. Няма маймуни, които да ти крадат нещата и не е опасно да се разхождаш сам вечер. Правила съм го много пъти. Хората са приятелски настроени.
Тръгването е на 3 февруари и връщане на 18-ти. Един ден ще имаме почивка и ще разгледаме забележителностите на Мумбай. 

Ако не сте на 100% добре с английския, не се притеснявайте, аз също изпускам по някоя дума.

Ще имате записки от всички лекции, така че ще можете да си ги прегледате, пък и можете да спрете лектора и да попитате.  Аз ще ги предупредя да говорят бавно.

Ще се върнете обогатени, по-уверени и по-наясно с основните аспекти в хомеопатията, както и с новостите в нея. Ще бъдете няколко крачки напред за кратко време. Това е място, което всеки трябва да посети! 

 

За повече информация:

https://www.facebook.com/events/1427634050663163/

 

Или в сайта: www.homeopathyvoice.eu – където има информация за всички лектори.

 

Скоро очаквайте повече за програмата на курса.