Заповядайте на 7- я модул от курса МЕТОДЪТ НА УСЕЩАНЕТО И СИНЕРГИЯТА на 28-29 ЮЛИ, 2018.

 

Здравейте приятели на хомеопатията,
Заповядайте на 7- я модул от курса МЕТОДЪТ НА УСЕЩАНЕТО И СИНЕРГИЯТА на 28-29 ЮЛИ, 2018.
ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ИСКАТ ДА ПРИСЪСТВАТ И НА ЖИВО, ТАКА ЧЕ ЗАПОВЯДАЙТЕ В ОФИСА НА СДРУЖЕНИЕ „ГЛАСЪТ НА ХОМЕОПАТИЯТА“ НА АДРЕС: СОФИЯ, ул. ”Веслец” 18, ет.3, ап.3.
Офисът побира 10 човека, но моля да ни известявате навреме за намеренията си, за да предвидим друга зала, ако има нужда. Можете да присъствате и на отделни модули, както и да наваксате, ако сте изпуснали някоr от тях.

ТЕМИ:
1.Лантаниди, случаи на Д-р Суджит Чатърджи.
Как да разпознаем успешно пациентът от 7 ред в кабинета си? Централна тема на реда, основна тема на всяка колона, ММ на основните и по-малки лекарства в реда. Случаи на видео, диференциална диагноза между лекарствата от реда.
2. Остри и хронични невербални случаи – Д-р Алпеш Оза (Преподавател в Академията ‘the other song’- Мумбай, eдин от най-добрите хомеопати в света работещ с остри, невербални случаи и реперториум).
3. Случаи на видео с подробно изясняване смисъла на всеки един въпрос с цел успешно овладяване техниката на снемане на случая: значение на първите 10 минути от снемането на случая, център на случая(гореща точка), сигурни симптоми(котва), поглед отгоре (означава да видим основната конструкция, скелето, което държи цялата „къща“), второстепенни симптоми, случайна и структурирана реперторизация, бай-паси, нива и т.н. – Геновева Георгиева.

Продължителност – 10,00 – 18,00 ч.

Такса: 100 лв. ПРИ ПЛАЩАНЕ ДО 10 юли
След 10 юли – 160 лв.

Банкова сметка в лева:
IBAN BG57CECB979010F6375700 BIC CECBBGSF
ЦКБ (Централна кооперативна банка).
Геновева Костова Георгиева
Основание за плащане: курс

Моля, изпратете потвърждение и приложено плащане
на имейл homeopathyvoice@abv.bg
Благодаря.
Най-ценното в този курс са случаите на живо и на видео, в които за разлика от съкратената версия в книгите са в цял вид с цел освен да научите основите, да придобиете майсторството да извличате основното, да научите кои са второстепенни и третостепенни симптоми, да развиете периферно зрение. Да научите тънките разлики между царствата и подцарствата, както и как да водите успешно проследяванията си.

Очакваме отговора ви с нетърпение!

Най-топли поздрави

 

Сдружение ‘Гласът на хомеопатията’
www.homeopathyvoice.eu
homeopathyvoice@abv.bg
https://www.facebook.com/groups/744499532294900/
+359 889 919 889