20-22 октомври: д-р Раджан Шанкаран

Невероятно!!!

ЖИВАТА ЛЕГЕНДА Д-Р РАДЖАН ШАНКАРАН

СЕ ЗАВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВЪЛНУВАЩ СЕМИНАР

20-22 ОКТОМВРИ, СОФИЯ

СПА Хотел Царско село

Каним ви на семинар с обичания от много от нас нежен, дълбок по душа и с тънко чувство за хумор Д-р Раджан Шанкаран.

Той е много заземен и отдава много голямо значение на класическата хомеопатия. Двама от учителите му са Д-р Фатак и Професор Витулкас, когото той много уважава. Също така, неговият баща е първият хомеопат, който започва да работи с Реперториум, така че Раджан Шанкаран е откърмен с него.

Понастоящем той е Професор в Департамента на Реперториума в Хомеопатичния медицински Колеж  в Мумбай – „Smt.C.M.P.

Хомеопатията е море, но Д-р Шанкаран полага много усилия, за да стигне до дъното и да намери котвата, за да не ни отнесат теченията и въпреки многото школи и методи да имаме нещо стабилно и сигурно,

за което да се хванем. Той постави всички царства и подцарства в таблици  и по този начин подреди цялото знание, което имаме дотук. Даде и насоки как да стигаме до непознати лекарства знаейки основното за съответното царство и подцарство. Ще покаже и много случаи на бързи, но точни предписания базирани на наблюденията и брилянтното познаване на ММ. 

Когато той преподава Материя Медика, знанията не се забравят, защото минават през сърцето.

Накратко неговия път мина през идеята за делюзията като централно нарушение. Това даде голям тласък на хомеопатията и предписанията станаха по-точни. След това след дълбоко вникване в „Органона“ – а той стигна една стъпка по-надълбоко, но тази стъпка беше най-дълбокото ниво, до което някой някога е стигал. Достигна до сърцевината на човека – до нивото на жизнената сила, за която Ханеман пише. Това беше нечувано, беше революция и всички постепенно се запалиха по тази идея. След това всички, които поеха по този път забравиха Реперториума и Материя Медика. Това не доведе до добри резултати. Затова Д-р Шанкаран обедини знанията по класическа хомеопатия с тези от системата или метода на усещането. Те взаимно се вплетоха и енергизираха едно-друго и това отново повдигна нивото на хомеопатията в световен мащаб.

Сега той достигна до нещо изключително: 

МЕТОДА НА 8-ТЕ КУТИИ:

Този метод е задълбочаване на синергичния подход и допълнително систематизиране при анализа на случаите. Това е последния успешен инструмент на Д-р Шанкаран. Той ще бъде илюстриран чрез много случаи, включително и патологични. Методът е базиран на точност и прецизност и включва всички нива и инструменти развити досега от хомеопатията в световен мащаб и е много хармоничен начин за постигане на най-добри резултати в практиката.

Други теми:

Превръщане думите на пациента в рубрики;

Дългосрочно водене на случаи;

Редки лекарства.

 

Организатори:

‘the other song’ International Academy of Advanced Homeopathy

http://www.theothersong.com/contact-us/

Сдружение Хомеопативойс

www.homeopathyvoice.eu

Email:homeopathyvoice@abv.bg

Телефони: 00359919889 и 00359885922889